CHINA MEAL

Recentebeoordeling


4 sterren uit 6609 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij China Meal. Meer weten? Ontdek meer

3 okt 2022 om 12:41 Niet voor herhaling vatbaar!
1 okt 2022 om 20:47 Kippenbollen niet goed gebakken je proeft de deeg nog en de rest van men bestelling zat ook niet veel smaak aan
1 okt 2022 om 20:12 Heel lekker, en vriendelijke bezorging. Top
1 okt 2022 om 20:03 Lekker en vriendelijke bezorger
1 okt 2022 om 19:16 Snelle levering Alleen groentjes waren beetje rauw rest was heel lekker
30 sep 2022 om 0:00 Lekker zoals altijd. En vriendelijke bezorging
29 sep 2022 om 9:17 had gebeld dat ik de verkeerde betaling had gedaan en geen cash in huis has ze gingen het anukeren 20 minuten later stond die pipo hier let rijst terwijl ik allergies ben tegen rijst
26 sep 2022 om 21:02 Lekker eten en snel bezorgd!
25 sep 2022 om 20:34 Het eten zou binnen 58 minuten geleverd worden , het was dus bijna 2 uur wachten . Loempia was lauw en doorweekt van de olie die eruit liep .
25 sep 2022 om 20:11 Levering was later maar hier had de zaak voor gebeld. Wat het eten betreft: VERSCHRIKKELIJK Vlees trekt op niets, mihoen ziet witter dan sneeuw. De loempia was wel lekker maar vettig. Als er een andere Chinees in de buurt is zou ik daar bestellen
25 sep 2022 om 8:35 Levering iets te vroeg. Niet echt vriendelijke bezorger maar ok
24 sep 2022 om 20:37 Eten lekker en levering vriendelijk en op tijd